a:hover{ font-style: italic; }

torstai 3. maaliskuuta 2016

Bloggaaminen kannattaa!

Mun hevosblogini Suomimies ja puolanpoika on tänä keväänä ottanut tuulta siipiensä alle. Joulukuussa 2015 blogi sai hevosblogiexpon persoonallisimman blogin nimen palkinnon ja siitä poiki yhteistyö Tampereen Hevoset 2016- messujen kanssa. Yhteistyön ansiosta saan ilmaisen siäänpääsyn messuille ja pääsen bloissani arpomaan kolme (3kpl) 20€ arvoisia lippurannekeita messuille. Eli jos kiinnostaa lippuja voittaa niin kannattaa klikata itsensä TÄHÄN POSTAUKSEEN.

Ei ehkä ihan tämän blogin lukijoiden ykkös juttuja nuo hevosmessut mutta hei, miksi ei osallistuisi arvontaan kun se ei mitään maksa? Eli nyt siis kaikki ottamaan osaa tuohon arvontaan!

Mutta näinpä sitä taas huomaa kuinka on kannatanut pitää blogia aktiivisena ja kirjoittaa elämäntapansa blogiksi, tällaiset yhteistyöt on nimittäin kivoja!

Tätä parempaa tunnetta ei vaan ole!
Ja koska mainostus se on joka kannattaa, niin menkää toki lukemaan tuota mun hevosblogiani jos yhtään kiinnostaa. Jos blogin lukijoita on uskominen niin välillä tulee ihan hyviäkin mielipide postauksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.date-header { margin-bottom: -15px; }